معرفی آثار موزه ها

معرفی آثار موزه ها: مفرغ های گیلان و لرستان در کاخ موزه اختصاصی نیاوران

یافته های مفرغی مناطقی مانند گیلان و لرستان  را می توان یکی از مجموعه های مهم فلزگری مفرغ در عصر آهن ایران دانست. می توان گفت که مجموعه فلزات به دست آمده از کاوش های محوطه های باستانی از لحاظ دوره، منطقه و محتوای تاریخی یکی از یافته های مهم باستان شناسی در ایران هستند .

معرفی « قالی سلاطین » از آثار  کاخ موزه اختصاصی نیاوران

«قالی سلاطین» متعلق به اواخر دوره قاجار می باشد و در آن تصاویر پادشاهان اساطیری ایران که در شاهنامه فردوسی نیز از آن ها نام برده شده به زیبایی نقش بسته است.

معرفی اثر: نقاشی لیتوگرافی «مسیح از روبرو» در موزه جهان نما

ژرژ روئو بزرگترین یا بدرستی از برجسته ترین هنرمندان مذهبی قرن بیستم است، نقاشی های او نه از تجربه زیبایی شناختی بلکه از تجربه انسانی ناشی می شدند.

معرفي آثار موزه ها

مجموعه ای از تمبرهای یادبود ایرانی محفوظ در گنجینه کاخ موزه صاحبقرانیه

همزمان با روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی معرفی اثر: نسخه چاپ سنگی شاهنامه فردوسی در موزه کتابخانه اختصاصی نیاوران

به بهانه 25 اردیبهشت ماه مصادف با روز ملی بزرگداشت حکیم توس، ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان و ادب پارسی، نسخه چاپ سنگی شاهنامه فردوسی محفوظ در موزه کنابخانه اختصاصی نیاوران معرفی می شود.

معرفی اثر موزه ای : پیانو (C.Bechstein) در سالن پذیرایی کاخ موزه اختصاصی نیاوران

سی بک اشتاین (C.Bechstein) سازنده معتبر آلمانی پیانوهای دست ساز است.شرکت بک اشتاین در سال 1853 میلادی توسط کارل بک اشتاین در برلین آلمان تأسیس شد.

معرفی آثار موزه ها:

به مناسبت یکم اردیبهشت ، روز بزرگداشت سعدی ، معرفی یک نسخه خطی از بوستان سعدی از گنجینه موزه کتابخانه اختصاصی مجموعه فرهنگی نیاوران .

معرفی آثار موزه ای : تابلو نقاشی جشن آشپزان

یکی از آثار نقاشی محفوظ در کاخ موزه صاحبقرانیه که نقاش در آن گوشه‌ای از زندگی و فرهنگ و مراسم دربار ناصری را به تصویر کشیده است تابلوی "جشن آشپزان" است. یکی از ابداعاتی که ناصرالدین شاه جهت بیشتر‌شدن تشریفات و سرگرمی خود و اطرافیان راه انداخته بود، مراسم جشن آش‌پزان بود.

آثار آنتونی تاپیس موجود در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران

به مناسبت یکصدمین سال تولد آنتونی تاپیس، نقاش، مجسمه ساز و نظریه پرداز اسپانیایی، مجموعه آثار این هنرمند متعلق به گنجینه موزه های مجموعه نیاوران با عنوان «صدسالگی تاپیس» در موزه جهان نما به نمایش گذاشته شده و معرفی می شوند.

معرفی آثار موزه جهان نما/ هنرمندانی که در تیرماه به دنیا آمده یا رفته اند

موزه جهان نما در دهه پنجاه خورشیدی جهت نمایش آثار اهدایی به خاندان پهلوی دوم و یا خریداری شده توسط آن ها آماده شد و نام قدیمی تالار بزرگ و آینه کاری شده کاخ صاحبقرانیه یعنی "جهان نما" بر آن نهاده شد.

به بهانه یکم اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی معرفی گلستان سعدی از گنجینه موزه کوشک احمدشاهی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی (606-690 هجری قمری) شاعر و نویسنده پارسی گوی ایرانی در نظامیه بغداد که مهمترین مرکز علم و دانش جهان اسلام در آن زمان به حساب می آمد تحصیل کرد و پس از سفرهای بسیار به زادگاه خود، شیراز بازگشت و تجارب خود را به نگارش در آورد.

1 - 15 of 273

آخرین مطالب