در اختتامیه بخش جلوه گاه امید؛

دو فیلم "لکنت" و "دوچ" از طرف مجموعه نیاوران انتخاب شدند

پنج‌شنبه 15 شهريور 1397 - 18:11
در اختتامیه بخش جلوه گاه امید سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان دو فیلم "لکنت" ساخته محمد رضا حاجی غلامی و "دوچ" ساخته امیر مشهدی عباس با نظر هیأت داوران مجموعه فرهنگی نیاوران و انجمن های میراث فرهنگی کشور به عنوان آثار برتر انتخاب شدند.

در اختتامیه بخش جلوه گاه امید سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان دو فیلم "لکنت" ساخته محمد رضا حاجی غلامی و "دوچ" ساخته امیر مشهدی عباس با نظر هیأت داوران مجموعه فرهنگی نیاوران و انجمن های میراث فرهنگی کشور به عنوان آثار برتر انتخاب شدند.

 

به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران و به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، آیین اختتامیه بخش ویژه جلوه گاه امید سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان شامگاه سه شنبه ۱۳ شهریور در کتابخانه مرکزی اصفهان برگزار شد.

 

در ابتدای این آئین، علیرضا رضاداد دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان گفت: این دومین بار است که در جشنواره با فیلمسازان المپیادی دیدار می کنم. تعدادی از فیلم های کوتاه این بخش را دیدم که به نظرم مطلوب بودند.

 

علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی هم گفت: دومین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران همزمان با سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان برگزار شد. این المپیاد، یک حرکت تازه در مسیر فیلمسازی، فیلمسازان کشورمان است. امیدوارم دستاوردهای این جشنواره، فعالان سینمای نوجوان را ترغیب کند تا شاهد آثار برتر در این زمینه باشیم.

 

فریده روشن رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز گفت: بخش جلوه گاه امید، با تکیه بر اهمیت فیلمسازی در جامعه، تنوع موضوعی فیلم های کودک و نوجوان و حضور سازمان های دولتی و خصوصی تعریف شد.

 

وی افزود: در این بخش، سازمان ها موضوعی را انتخاب کردند و جوایزی برای آثار مرتبط به رویکردهایشان در نظر گرفتند. اهمیت این بخش در این است که سازمان های دولتی و خصوصی بر اساس رسالت خود، فیلم ها را بررسی و اثر برتر را انتخاب کردند.

 

روشن بیان کرد: این بخش باعث شد از اثر مورد توجه نهادها حمایت و آثار مورد نقد آنها بررسی دوباره شود که این، منجر به مطرح شدن اهالی هنر خواهد شد. در بخش جلوه گاه امید، نهادهای خصوصی در مباحث اجتماعی، با فیلمسازان و اهالی هنر تعامل خواهند داشت و این باعث می شود سوژه مورد نیاز جامعه به فیلمسازان ارائه شود تا در جامعه تأثیرگذارتر ظاهر شود؛ به ویژه اگر این مباحث درباره کودکان باشد.

 

وی ادامه داد: مباحث زیادی درباره کودکان مطرح است که اگر در قالب فیلم مطرح شود، مسئولان می توانند آنها را بررسی کنند. مشارکت نهادهای مردمی و دولتی برای فرهنگ سازی درباره مسائل کودکان و نوجوانان اهمیت دارد.

 

کوروش محمدی عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این مراسم گفت: دغدغه ما این است که تأثیر این جشنواره بر جامعه معلوم شود و مهم است که در این بخش، آثار مرتبط با آسیب های اجتماعی داوری شدند.

 

علیرضا نوروزی، رئیس مرکز بین المللی شهر دوستدار کودک هم بیانیه هیأت داوران این مرکز را خواند و اعضای این هیأت داوران، فیلم "سیمین" (مرتضی آتش زمزم) را به عنوان اثر برگزیده انتخاب کردند.

 

مرتبط بودن فیلمنامه با موضوع مدیریت شهری و توجه به عناصر طبیعی و واقعیت های اجتماعی موجود جامعه، از دلایل انتخاب این اثر اعلام شد.

 

داوران اداره کل بهزیستی استان اصفهان هم فیلم "پاستاریونی" به کارگردانی سهیل موفق را به عنوان اثر منتخب خود برگزیدند.

 

داوران سازمان پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان هم بازیگر برگزیده خود را انتخاب کردند. سجاد اسماعیلی بازیگر فیلم "لکنت" رتبه نخست، محمد شاکرین بازیگر فیلم "پاستاریونی" رتبه دوم و محمدامین احمدی بازیگر "دوچ"، اکبر دسترنج بازیگر "سوم شخص غایب" و یزدان کوکبی صبا بازیگر "مثل یک بچه آدم" را برای رتبه سوم برگزیدند.

 

مجموعه فرهنگی نیاوران و انجمن های میراث فرهنگی کشور هم دو فیلم "لکنت" ساخته محمد رضا حاجی غلامی و "دوچ" ساخته امیر مشهدی عباس را برگزیدند.

 

داوران حوزه هنری کودک و نوجوان هم به فیلم "لکنت" محمد رضا حاجی غلامی جایزه سوم، به فیلم "سوم شخص غایب" اثر وحید نیک خواه آزاد رتبه دوم و به "ضربه فنی" ساخته غلامرضا رمضانی رتبه اول را اعطا کردند.

 

هیأت داوران معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه هم در بخش آثار بلند داستانی، جایزه کارگردانی شامل تندیس و لوح تقدیر و جایزه نقدی را به پرنیا کاظمی پور برای فیلم "بروا"، جایزه فیلمنامه را به بهروز غریب پور نویسنده "اردک لی" و جایزه تهیه کنندگی را به عبداله باکیده برای فیلم "سوم شخص غایب" و وحید نیک خواه آزاد برای "سوم شخص غایب" اهدا کردند. جایزه بازیگری هم به آرین یوسفی و ساناز رمضانی برای ایفای نقش در فیلم "عینک" تعلق گرفت.

 

یادآور می شود برای نخستین بار مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران همزمان با سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان که از 8 تا 14 شهریور ماه در شهر اصفهان برگزار شد، به آثار برگزیده این جشنواره جایزه ویژه میراث فرهنگی اعطا کرده است.

شناسه خبری: 2192
تاریخ انتشار: 1397/6/1518:11
هشتگ ها:

آخرین مطالب