شنبه 10 مهر 1395 - 11:04
//= view_design::CreateFirstImage($Row["attachment"], 'org', '', 'col-lg-5 col-md-5 col-12 master_img', false) ?>
نشست شورای هماهنگی دبیران اجرایی کنگرههای استانی چهارمین «کنگره تاریخ معماری و شهرسازی» صبح امروز دهم مهرماه در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران برگزار شد.
نشست شورای هماهنگی دبیران اجرایی کنگرههای استانی چهارمین «کنگره تاریخ معماری و شهرسازی» صبح امروز دهم مهرماه در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی-تاریخی نیاوران، نشست شورای هماهنگی دبیران اجرایی کنگرههای استانی چهارمین «کنگره تاریخ معماری و شهرسازی» با حضور محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی و بیش از 50 نفر از مدیران میراث استان ها و همچنین دبیر کنگره هر استان در سالن کنفرانس مجموعه فرهنگی-تاریخی نیاوران برگزار شد.
در این نشست با توجه به نزدیک شدن برگزاری کنگرههای استانی قبل از کنگره ملی، اقدامات و فعالیتهای ۳۱ استان کشور در زمینه برگزاری کنگرههای یادشده، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
معاون میراث فرهنگی کشور در این نشست با اشاره به راهاندازی و آغاز به کار سایت کنگرههای استانی و چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی، توضیحاتی در خصوص شیوههای هدایت، اطلاعرسانی، راهنمای کار با سایت کنگره و چگونگی مدیریت این رویداد مهم استانی بیان کرد.
به گفته دبیر علمی چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی، در این نشست همچنین دستورالعملهای راهنما و گامهای اجرایی این اقدام تشریح و در اختیار دبیران اجرایی استانها قرار گرفت.
طالبیان با بیان اینکه کنگرههای استانی از نیمه دوم آذر تا هفته اول بهمن ماه سال جاری در تمامی استانهای کشور برگزار خواهد شد، اظهار کرد: استانهای ایلام، چهارمحال و بختیاری، زنجان، کرمان، اذربایجان غربی، مازندران، قزوین، خراسان شمالی، گیلان و مرکزی را آغازگر کنگرههای استانی در نیمه دوم آذرماه خواهند بود.
معاون میراث فرهنگی کشور درباره نحوه متفاوت برگزاری چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی، افزود: برای اولینبار در برگزاری چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی ایران تصمیم گرفته شد، تمام استانهای کشور به صورت ادواری کنگره تاریخ معماری و شهرسازی خودشان را با توجه به ظرفیتهای تاریخی، فرهنگی و با تاکید بر تاریخ معماری و شهرسازی هر استان برگزار کنند تا این رویکرد در استانها به جریانی تبدیل شود که به ارتقای حفاظت از میراث فرهنگی بهصورت مداوم و پایدار کمک کند.
دبیر علمی چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی ایران، با تاکید بر اینکه برگزاری سه دوره پیشین این کنگره گامی مهم در شناخت موضوع تاریخ معماری و شهرسازی ایران بود گفت: چهارمین دوره این کنگره پشتیبان و حمایتکننده جریانی است که بعد از برگزاری سه دوره کنگره اتفاق افتاده است.
حوزههای فرهنگی-طبیعی، شهرها و روستاهای تاریخی، منظرهای فرهنگی و شهری تاریخی، سازه در تاریخ معماری و شهرسازی، باستانشناسی، معماری و شهرسازی، میراث معماری و شهرسازی مدرن، میراث آب و کشاورزی، میراث فرهنگی ناملموس و راههای فرهنگی و عناصر وابسته به موضوع تاریخ معماری و شهرسازی هر استان از جمله محورهای مورد تاکید در این کنگرههای استانی به شمار میروند.