به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران در این نشست مهدی گوهری فعال حوزه گردشگری اظهار داشت: عدم نوشتن و انتقال تجربیات به صورت سینه به سینه یکی از ضعف های ما در حوزه گردشگری است و سفرنامه ها منابع خوبی در این زمینه هستند.
او ادامه داد: سفرنامه ها بخش پررنگی از تاریخ ما را رقم زده اند و اکنون تبدیل به یک منبع مطالعاتی شده اند.
او توضیح داد: نوشتن و ثبت وقایع حین سفر بسیار ضروری است تا چرخه دانش قطع نشود؛ و سفرنامه ها تغییرات و روند آن را در طول زمان به ما نشان می دهند.
او گفت: نوع دیگر ثبت وقایع پادکست ها هستند و حس خوبی که از طریق پادکست منتقل می شوند باعث همسفر شدن با گردشگر می شوند.
گوهری افزود: دوچرخه درنظر وسیله ای ساده است اما می تواند تحولی در حوزه گردشگری ایجاد کند و به عنوان وسیله ای برای سفر مطرح است.
او گفت: 17 سال است آقای تاجران با دوچرخه سفر و پادکست هایش را در دل سفرهایش ضبط می کند.
گوهری تصریح کرد: ویژگی پادکست های تاجران ضبط آن به صورت بسیار ساده و غیر استودیویی است و او این پادکست ها را با گوشی خود ضبط کرده و هیچ ویرایشی روی آن انجام نمی دهد.
در ادامه این نشست محمد تاجران، جهانگرد دوچرخه سوار اظهار داشت: 17 سال است که سفر می کنم و تمام زندگی خود را با سفر بهوسیله دوچرخه گذراندم.
او گفت: ثبت اتفاقات و سفر و آنچه بر گردشگر می گذرد بسیار ارزشمند است.
او توضیح داد: در ثبت وقایع سفرم مسیری که سعدی چگونه سعدی شد برای من بسیار مهم و الهام بخش بود و سعی کردم سفر را روایت کرده و تبدیل به گفتار نمایم.
او تصریح کرد: روایت حال من از سفر در تهیه پادکست ها بسیار مهم است. هیچکدام از پادکست هایم گفتگوی رسمی نیست و ویرایش نشده و روایت صادقانه من از حال و هوای سفرهایم است.
گفتنی است در این نشست قسمت 338 پادکست های مهدی تاجران که روایت و سیر و برخورد درونی او با وقایع حین سفرش به آمازون زیبا بود ضبط و رویا و خاطرات گردشگر در این پادکست روایت شد.